KOÜ Derbent MYO

 

Slide 1

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 2

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 3

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 4

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 5

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 6

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

Slide 7

Konferans: Kariyer Planlama, Endüstriyel Mutfak, Gıda Güvenliği ve Hijyen, ...

 

 

 

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 26 Kasım 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilen ve ISS Hazır Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. den İnsan Kaynakları Uzmanı Sayın Bürge ARIDAŞIR ile Executive Şef Sayın Ulaş AKYILDIZ’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa, ağırlıklı olarak Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinin yanı sıra Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı ve Turizm Rehberliği Programı 2. Sınıf öğrencileri de katılmışlardır. Konferans, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. Sınıf öğrencisi Merve DÖĞER tarafından ve “Kongre ve Fuar Yönetimi” dersi öğretim elemanı Yrd. Doç. Dr. Armağan YILDIRIM’ın koordinatörlüğünde düzenlenmiştir.
ISS (International Service Solentions) İnsan Kaynakları Uzmanı Sayın Bürge ARIDAŞIR, şirketin Dünya ve Türkiye’deki yeri, yapılanması, politikası ve hedefleri hakkında görseller eşliğinde bilgi verdikten sonra, şirketin işe alım, yerleştirme ve kariyer planlamasından da ayrıntılı bahsetmiştir. Daha sonra ISS Catering bünyesinde çeşitli projelerde çalışan, milli takımla katıldığı birçok uluslararası yemek yarışmalarında çeşitli derecelere sahip olan Executive Şef Ulaş AKYILDIZ, endüstriyel mutfak, gıda güvenliği ve hijyen, turizmde ihtiyaç duyulan meslek grupları hakkında bilgiler vermiş, soruları yanıtlamıştır.

Konferansta, mezuniyet sonrası kariyer planlama ile yemek yarışmalarının ve kazanılan ödüllerin kariyere etkileri ön plana çıkan konular olmuştur. Sayın Bürge ARIDAŞIR ve Sayın Ulaş AKYILDIZ, Meslek Yüksekokulumuzda gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirtmiş, öğrenciler ve öğretim elemanlarıyla tekrar bir araya gelmekten mutlu olacaklarını dile getirmişlerdir. Bir sonraki konferans konusu “Temizlik, Hijyen, Temiz Çevre: Endüstriyel Mutfaklarda Atık Değerlendirme” olarak belirlenmiştir.

 

 

 

Ana Sayfa